Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nu extra voordelig!
Krokodillentang-1 Krokodillentang-2
1 2
 

Haardtang - Krokodillentang

€ 49,95 € 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 dag
Omschrijving

Het aanvullen van uw open haard met nieuwe houtblokken is vaak een lastig klusje. Komt u te dicht bij het vuur? Auw... Werpt u de blokken met een boogje in de haard? Overal as... Voor het verversen van de houtblokken kunt u daarom wel een derde hand gebruiken. De Krokodillentang, de alom bekende haardtang van Goldmann, biedt hulp.

Goldmann Haardtang


De Goldmann Krokodillentang is de ideale haardtang voor bij de open haard, maar deze haardtang is natuurlijk ook prima geschikt voor bij de houtkachel, vuurkorf of barbeque. Door het uitgekiende ontwerp van deze haardtang plaatst u eenvoudig in een handomdraai nieuwe houtblokken in het vuur. Veilig, snel en makkelijk.

Het onwerp van deze haardtang is geïnspireerd op de krachtige bek van de krokodil. Daar komt dus ook de naam vandaam: Krokodillentang. Door het slimme scharnier en de uitgekiende hefboomwerking tilt u met deze tang moeiteloos de zwaarste houtblokken in het vuur. 

Goldmann's Krokodillentang is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een speciale anti-sliplaag voor een extra stevige grip. De Krokodillentang is een duits kwaliteitsproduct. Deze haardtang gaat bij normaal gebruik dus een leven lang mee. Op de Krokodillentang geven wij dan ook een garantie van 3 jaar.

Kenmerken Haardtang


Goldmann's Krokodillentang:

  • de handige haardtang voor bij iedere open haard, vuurkorf op bbq
  • de haardtang is gefabriceerd uit lichtgewicht en hoogwaardig staal
  • de haardtang heeft een uitgekiend ontwerp voor stevige grip
  • u tilt met deze tang moeiteloos de zwaarste houtblokken
  • een hoogwaardig en onderhoudsvrij duits kwaliteitsproduct
  • 3 jaar garantie inbegrepen

Ook interessant

€ 169,00 € 149,00